6 Najlepsza glazura do cebuli

Cebula jest najczęściej używanym warzywem na świecie. Ludzie używają cebuli od dawna i ludzie lubią dodawać smak do swoich posiłków, dodając cebulę do swoich potraw.

Powodem wyboru cebuli jest to, że jej smak jest bardzo łagodny, a jej aromat jest bardzo świeży. Cebula jest częstym składnikiem wielu indyjskich przepisów, a w tym poście podzielę się z Wami przepisem na glazurowane cebule.

Te cebule są chrupiące i smaczne. Smak jest podobny do oryginalnych cebul, ale mają one wyjątkowy i pyszny smak.

To, co odróżnia te cebule od normalnych, to glazura, która jest używana do nadania cebuli chrupkości.

1. Glazura cynamonowa

2. Miód i cynamon

3. Cynamon

4. Sok pomidorowy i cynamon

5. Cynamon i pieprz cayenne

6. Cukier, masło i czosnek

A teraz zobaczmy, jak przygotować te cebule:

Składniki:

Cebula

Cukier

Czosnek

Cynamon

Masło

Instrukcje:

Najpierw trzeba porządnie umyć cebulę, a następnie ją posiekać.

Następnie na patelnię wsypujemy cukier i gotujemy przez kilka minut. Po tym czasie dodamy do niego pokrojoną cebulę.

Teraz należy stale mieszać cebulę i pozwolić jej gotować się przez kilka minut.

Na koniec trzeba zdjąć cebulę z patelni i pozwolić jej ostygnąć.

Wnioski:

Mam nadzieję, że podobała Ci się glazurowana cebula, a powodem jej wyboru jest to, że jest bardzo prosta w przygotowaniu, a jej smak jest bardzo przyjemny. Tak więc, daj mi znać swoje myśli i pomysły w polu komentarza poniżej.